Top

Zakmes multi

  • Zakmes multi
  • Zakmes multi
  • Zakmes multi
  • Zakmes multi
9,99
Product is momenteel niet voorradig.


Dit zakmes is erg bijzonder. Niet alleen omdat het zakmes vele functies heeft, maar ook omdat je dit mes kunt laten graveren met een tekst naar keuze. Bedenk een tekst van maximaal 15 tekens (inclusief spaties), kies een lettertype en je creëert een uniek zakmes. Een leuk cadeau voor jezelf, maar ook zeker leuk om voor iemand anders te bestellen. Dit is het perfecte cadeau voor de avonturier.

 

Het zakmes is uitgevoerd in de kleur metallic zilver. Is het mes ingeklapt, dan is het zakmes 8,9 centimeter breed en 2,4 centimeter hoog. Door deze kleine afmetingen kun je het zakmes gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Daar komt nog bij dat het mes slechts 97 gram weegt. Dit maakt het gemakkelijk om het mes bij je te dragen, bijvoorbeeld in je broek- of jaszak.

Producteigenschappen:
Kleur: Metallic zilver
Afmeting ingeklapt: 8,9 cm (breedte) x 2,4 cm (hoogte)
Gewicht: 97 gram

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS GEGRAVEERD
Is graveren bij de prijs inbegrepen?
Ja, bij al onze producten is het graveren bij de prijs inbegrepen. Voor sommige producten wordt er voor het graveren van extra regel(s) of de achterkant van het product wel een kleine meerprijs gerekend. Dit staat dan bij het invulveld aangegeven.

Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Kan het product in cadeauverpakking geleverd worden?
Dat is mogelijk. U kunt via deze link onze inpakservice meebestellen. Wij pakken het product dan voor u in.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van dit zakmes en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer