Top

Geld clip Dots & Stripes

  • Geld clip Dots & Stripes
  • Geld clip Dots & Stripes
9,99
Meerprijs per regel bedraagt €1,00


Wil je een bijzonder cadeau geven dat ook nog eens praktisch is? Dan geef je de geld clip dots & stripes cadeau. Deze geld clip ziet er niet alleen chique uit, maar is bovendien erg gemakkelijk om een grote hoeveelheid briefgeld te bewaren. De voorzijde van de geld clip bestaat uit kleine gaatjes, terwijl je aan de achterzijde juist streepjes ziet. Een stijlvolle geld clip, die je ook nog eens kunt laten graveren met een tekst naar keuze.

Je kunt maximaal twee regels tekst op de geld clip laten zetten. Veel mensen kiezen ervoor om de naam van de ontvanger van het cadeau in de geld clip te laten graveren, maar je kunt ook een alternatieve tekst in de clip laten graveren. Denk hierbij aan een bijzondere datum, maar ook aan een tekst die voor de ontvanger van het cadeau een grote betekenis heeft.

Producteigenschappen:
Materiaal: RVS
Afmeting: 5,4 cm (breedte) x 2,5 cm (hoogte)
Gewicht: 15 gram

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS GEGRAVEERD

Is graveren bij de prijs inbegrepen?
Ja, bij al onze producten is het graveren bij de prijs inbegrepen. Voor sommige producten wordt er voor het graveren van extra regel(s) of de achterkant van het product wel een kleine meerprijs gerekend. Dit staat dan bij het invulveld aangegeven.

Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Kan het product in cadeauverpakking geleverd worden?
Dat is mogelijk. U kunt via deze link onze inpakservice meebestellen. Wij pakken het product dan voor u in.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze geldclip en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer