Top

Geld clips

Geld clip

Geld clip

€ 9,99
Geld clip zwart

Geld clip zwart

€ 9,99
Geld clip Dots & Stripes

Geld clip Dots & Stripes

€ 9,99
Geld clip small

Geld clip small

€ 9,99

Geld clips zijn praktische clips die je gebruikt om (grote hoeveelheden) briefgeld bij elkaar te houden en gemakkelijk op te slaan of mee te nemen. Gebruik je een geld clip om jouw briefgeld samen te binden en mee te nemen, dan heb je nooit meer een dikke portemonnee met grote hoeveelheden briefjes in je broekzak of tas zitten.

 

De geldclips die je op deze pagina ziet, kunnen stuk voor stuk bedrukt worden met een persoonlijke tekst naar keuze. Leuk om jezelf cadeau te geven, maar ook zeker een stijlvol en persoonlijk geschenk voor een ander.

 

Een stijlvol cadeau met persoonlijke touch

Een geld clip wordt vaak gezien als stijlvolle manier om briefgeld bij elkaar te bewaren en mee te nemen. Geef je deze clip cadeau, dan geef je een stijlvol cadeau die je ook nog kunt verrijken met een persoonlijke tekst naar keuze. Zet bijvoorbeeld de naam van de ontvanger van het cadeau op de clip, kies voor een persoonlijke boodschap of zet een bepaalde bijzondere datum in de clip en je geeft een stijlvol cadeau met een persoonlijke touch.

 

Een groot aanbod verschillende soorten geld clips

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het bestellen van een geld clip, bieden wij verschillende soorten geld clips aan in onze webwinkel. Van eenvoudige clips tot wat meer opvallende clips met een uniek design: je vindt het allemaal in ons online aanbod. Kies de clip die het beste bij jou past of die het beste bij de ontvanger van het cadeau past, zet een persoonlijke tekst op de geld clip en bestel jouw clip eenvoudig online. Heb je dit gedaan, dan krijg je jouw geld clip zo snel mogelijk thuis gestuurd.