Top

Gift bag

  • Gift bag
1,99


Het geven van een cadeau is altijd erg leuk. Je ziet namelijk direct dat de ontvanger blij met zijn/haar gekregen cadeau is. Als je een familielid, een vriend of een kennis wilt verrassen, kan je bij ons je slag slaan. Wij bieden namelijk leuke cadeaus aan, welke je ook nog eens in deze leuke gift bag kunt geven.

Een gift bag is een mooi vormgegeven tasje waarin je het cadeau kunt doen. Vervolgens geef je dit leuke tasje aan de ontvanger en kan hij/zij het cadeautje uitpakken. Je hebt bij ons de keus uit meerdere soorten gift bags: met gouden strepen, met witte bladeren of met de tekst ‘For you X’ erop.

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
 Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze product en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer