Top

Gift box hart

  • Gift box hart
  • Gift box hart
1,99


Wil je een goede indruk achterlaten bij één van je geliefden? Wil je je vriend of vriendin verrassen met een leuk en uniek cadeau? Je kunt dergelijke cadeaus bij ons vinden. Als je die cadeaus nóg leuker wilt maken, kan je voor de Gift box met hartjespatroon kiezen. Deze gift box ziet er mooi en erg vrolijk uit.

 

De hartjes laten direct zien dat je om de ontvanger geeft. Geef een familielid, je vriend/vriendin of een kennis een leuk cadeautje en maak het helemaal af met deze Gift box hart.

 

Om het helemaal af te maken, koop je deze Gift box hart al voor een zeer klein meerprijs. Dit maakt het des te leuker voor jou.

Producteigenschappen:

Kleur: Hartjes motief
Afmeting binnenkant: 13,5 cm (breedte) x 8 cm (hoogte)
Gewicht: 11 gram

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
 Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze product en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer