Top

USA 18:2 kentekenplaathouder met eigen tekst (ENKEL DE HOUDER!)

  • USA 18:2 kentekenplaathouder met eigen tekst (ENKEL DE HOUDER!)
  • USA 18:2 kentekenplaathouder met eigen tekst (ENKEL DE HOUDER!)
14,99


Gebruik je nu een standaard kentekenplaathouder onder je kentekenplaat en vind je dit een beetje saai? Laat dan een kentekenplaathouder graveren met een tekst naar keuze. Zet bijvoorbeeld je naam op de kentekenplaathouder of laat je bijnaam op de plaat graveren. Als je een gegraveerde kentekenplaathouder gebruikt, val je lekker op in het verkeer.

Je kunt de gepersonaliseerde kentekenplaathouder ook cadeau geven aan een vriend of vriendin. Heb je hem of haar bijvoorbeeld een leuke bijnaam gegeven? Dan kun je deze naam terug laten komen op de houder van de kentekenplaat. Je hebt 40 tekens (inclusief spaties) de ruimte op de kentekenplaathouder, dus je kunt er zelfs een korte tekst op zetten. Je vriend(in) is gegarandeerd verrast met dit unieke cadeau!

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS GEPERSONALISEERD

Is personaliseren bij de prijs inbegrepen?
Ja, bij al onze producten is het personaliseren bij de prijs inbegrepen. Voor sommige producten wordt er voor het personaliseren van extra regel(s) of de achterkant van het product wel een kleine meerprijs gerekend. Dit staat dan bij het invulveld aangegeven.

Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Kan het product in cadeauverpakking geleverd worden?
Dat is mogelijk. U kunt via deze link onze inpakservice meebestellen. Wij pakken het product dan voor u in.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze kentekenplaathouder en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer