Top

Gift box zilver

  • Gift box zilver
  • Gift box zilver
1,99


Wil je graag een nóg leuker cadeau geven? Maak je cadeau helemaal af met deze Gift box zilver. Deze Gift box is de perfecte mogelijkheid om je cadeau op een leuke manier aan de ontvanger te geven. De gift box ziet er mooi uit en heeft ronde hoeken, waardoor het design simpelweg prachtig te noemen is.

Met de Gift box zilver maak je het te geven cadeautje nóg leuker. Bovendien ziet de zilveren kleur en netjes en vrij luxe uit. Deze gift box in het zilver is dus de perfecte aanvulling op je leuke cadeau. Een leuk cadeau kan je overigens ook bij ons kopen, bijvoorbeeld één van de vele sleutelhangers.

Producteigenschappen:
Kleur: Zilver
Afmeting binnenkant: 13,5 cm (breedte) x 8 cm (hoogte)
Gewicht: 11 gram

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
 Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze product en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer