Top

Houten balpen

  • Houten balpen
  • Houten balpen
  • Houten balpen
9,99
Meerprijs per regel bedraagt €1,00


De balpen is nog steeds de meest gebruikte pen ter wereld. Wil jij een bijzondere balpen? Kies dan voor deze houten balpen. Deze balpen ziet er niet alleen mooi uit, maar kan je ook nog eens een persoonlijke tint meegeven. Ja, je kunt deze balpen namelijk laten graveren. Hiermee wordt de houten balpen nóg mooier en persoonlijker.

Maak eerst de keus uit linkshandig of rechtshandig en kies vervolgens het gewenste lettertype. Vervolgens kan je, verdeeld over 2 regels, de gewenste tekst plaatsen. Wil je het helemaal af maken? Kies dan voor een gravure op de clip; maximaal 8 tekens passen hier op!


DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS GEGRAVEERD

Is graveren bij de prijs inbegrepen?
Ja, bij al onze producten is het graveren bij de prijs inbegrepen. Voor sommige producten wordt er voor het graveren van extra regel(s) of de achterkant van het product wel een kleine meerprijs gerekend. Dit staat dan bij het invulveld aangegeven.

Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Kan het product in cadeauverpakking geleverd worden?
Dat is mogelijk. U kunt via deze link onze inpakservice meebestellen. Wij pakken het product dan voor u in.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze balpen en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer