Top

Motor kentekenplaathouder met eigen tekst (ENKEL DE HOUDER!)

  • Motor kentekenplaathouder met eigen tekst (ENKEL DE HOUDER!)
  • Motor kentekenplaathouder met eigen tekst (ENKEL DE HOUDER!)
13,99


Zoek jij een originele kentekenplaathouder voor het kenteken van jouw motor? Koop dan geen standaard kentekenplaathouder die je op iedere motor terugziet, maar schaf een originele en unieke kentekenplaathouder van Graveertotaal.nl aan met een eigen tekst.

Een motor kentekenplaathouder van hoge kwaliteit
Alle producten van Graveertotaal.nl zijn van hoge kwaliteit. Koop je onze motor kentekenplaathouder met eigen tekst, dan krijg je een kwalitatief hoogwaardige kentekenplaathouder die vele jaren meegaat.

Een kentekenplaathouder met een tekst naar keuze
Bestel je onze motor kentekenplaathouder met eigen tekst, dan kun je zelf een tekst op de onderzijde van de kentekenplaathouder laten zetten. Bij het samenstellen van een kentekenplaathouder met tekst, kun je een tekst toevoegen van maximaal 25 tekens inclusief spaties. Dit betekent dat je een bijnaam op de kentekenplaathouder kunt zetten, maar ook een grappige tekst of een korte zin kunt plaatsen.

DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS GEPERSONALISEERD

Is personaliseren bij de prijs inbegrepen?
Ja, bij al onze producten is het personaliseren bij de prijs inbegrepen. Voor sommige producten wordt er voor het personaliseren van extra regel(s) of de achterkant van het product wel een kleine meerprijs gerekend. Dit staat dan bij het invulveld aangegeven.

Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de bestelling anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Kan het product in cadeauverpakking geleverd worden?
Dat is mogelijk. U kunt via deze link onze inpakservice meebestellen. Wij pakken het product dan voor u in.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze kentekenplaathouder en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer