Top

Sleutelhanger woody

  • Sleutelhanger woody
  • Sleutelhanger woody
  • Sleutelhanger woody
8,99
Meerprijs per regel bedraagt €1,00


Ben je op zoek naar een fraaie en eenvoudig sleutelhanger? De Woody sleutelhanger is dan perfect voor jou. Deze sleutelhanger is namelijk bijzonder fraai dankzij zijn eenvoud. Het is een sleutelhanger die er simpel uit ziet, maar toch bijzonder doeltreffend is.

 

Om de sleutelhanger volledig naar eigen wens te maken, bieden wij je nog een extra mogelijkheid. Je kunt namelijk bij ons een gravering op deze Woody sleutelhanger aan laten brengen.

Het is mogelijk om de achterzijde van de Woody van dezelfde gravure te laten voorzien als de gravure aan de voorzijde. Bovendien heb je bij deze sleutelhanger de mogelijkheid om tot 3 regels te laten graveren. Bepaal het lettertype en laat bijvoorbeeld een belangrijke datum op de Woody sleutelhanger graveren.DIT PRODUCT IS
VOLDOENDE OP VOORRAAD
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS VERZONDEN
    DIT PRODUCT WORDT
GRATIS GEGRAVEERD

Is graveren bij de prijs inbegrepen?
Ja, bij al onze producten is het graveren bij de prijs inbegrepen. Voor sommige producten wordt er voor het graveren van extra regel(s) of de achterkant van het product wel een kleine meerprijs gerekend. Dit staat dan bij het invulveld aangegeven.

Wordt er een factuur of pakbon aan de bestelling toegevoegd?
Nee, wij voegen geen factuur of pakbon bij uw bestelling. De correspondentie verloopt allemaal via de e-mail.
Wordt de sleutelhanger anoniem verstuurd?
Standaard wordt de zending niet anoniem verstuurd. Wij staan dus als afzender wel op de verpakking. Als u tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen opgeeft: graag anoniem versturen dan zullen wij zorgen dat er geen afzender op de envelop komt te staan.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash of handmatige bankoverschrijving. Houdt u bij het betalen middels bankoverschrijving wel rekening met 2 dagen extra levertijd.
Kan het product in cadeauverpakking geleverd worden?
Dat is mogelijk. U kunt via deze link onze inpakservice meebestellen. Wij pakken het product dan voor u in.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden z.s.m. verwerkt. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen toegestuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen verstuurd als briefpost. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

   Heeft u interesse in het bestellen van deze sleutelhanger en heeft u meer dan 10 stuks nodig?

Vraag dan via deze link een scherpe offerte aan.
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Verschillende teksten mogelijk
  • Al korting vanaf 10 stuks of meer